Kategori: politisk satire
forudsigelser
Regeringen bruger computere, som har indbygget modeller, dvs. ikke levende, men økonomiske.
23-10-2012
Regeringen bruger computere, som har indbygget modeller, dvs. ikke levende, men økonomiske. De har bl.a. en model, som hedder Adam. Med den kan de forudsige hvad der sker 7 år frem.

De har valgt 2020 for det er let at huske og sige. Heldigvis er der ingen som til den tid kan huske hvad forudsigelsen i år var om 2020, og de kan ændre den hvert år frem til 2020, så den passer til sidst, fordi den dette år forudsiger hvordan virkeligheden rent faktisk er dette år.

Jeg har hørt, at meterologer ikke vil forudsige vejret ret mange dage frem. Selvfølgelig har meteorologerne en computermodel, hvor alle data fra de seneste 20 år er tastet ind. Den computermodel hedder sikkert Eva. Og de kunne sagtens spørge Eva, hvordan vejret vil være den 20. oktober 2020. Jeg ved, at Eva vil svare.

Men meteorologerne opfatter det som omsonst. Selv om Eva er meget stærk, computermæssigt set, og kan udføre beregningen på en 20. del sekund, vil dens forudsigelse være et skud i tågen og helt hen i vejret. Hvis man ikke kan stole på Eva med hensyn til 2020, hvorfor kan man så med Adam. Læs også "i selskab med skattet minister".
se alle indlæg
cookies