Kategori: politisk satire
regions leders tankegang.
der var 40 overlægestillinger, som blev tilbudt arbejdsløse ufaglærte.
01-12-2012
En leder udtaler: "Det er for ærgerligt, at debatten om lægestillingerne overskygger det faktum, at der immervæk står omkring 100 andre ledige akutjob på listen, siger regionsrådsformand Bent Hansen (S). Vi synes, det er vigtigere at tale om de mange mennesker, der kan komme i job, end de få stillinger, der ikke kan søges af alle. Så derfor renser vi nu akut-listen for lægestillinger, tilføjer han i en pressemeddelelse fra Region Midtjylland."

Forklaring: der var 40 overlægestillinger, som blev tilbudt arbejdsløse ufaglærte. Det er en tredjedel af de 140 tilbudte ledige jobs i regionen, men han kalder dem få. Men de 100 stillinger, som måske er ærlige, men som vi ikke hører om ufaglærte har kvalifikationer til, er vel meget få i forhold til antallet af ledige, som kan falde ud af dagpengesystemet, og han kalder det mange ledige jobs.

Når han kalder det få, kunne det skyldes, at han er enig i, at det var hånligt og en stor fejl at tilbyde overlægestillinger til ufaglærte. Det kunne vise, at der er noget galt i ledelsen af regionen og i jobcentret, når det kunne ske. Men det fejes ind under gulvtæppet, hvor der sikkert i forvejen ligger altfor meget. Det hjælper ikke at rense en akutliste, når det er ledelsens og jobcentrets tankegang, som skulle renses.
se alle indlæg
cookies