Kategori: politisk satire
nyt opstød fra DA-banden
i disse dage svælger* vi i en ros fra et stort, liberalt, engelsk dagblad, men DA fastholder deres urimelige og pessimistiske kritik af danskerne.
04-02-2013
DA-banden bor i en sikret borg ganske givet i det dyreste, indre København, og de kommer dertil i store amerikanske skudsikre biler. (Det er en meget uretfærdig beskrivelse af en af kerne organisationerne i Danmark* . Men der er noget sandt i den. Den får derfor lov til at stå et øjeblik)

Velankommet udsender de beskeder fra borgens indre. Det nyeste er igen en anklage mod de svage i vores land. De har skylden. De vil ikke arbejde, men hellere modtage gratis, kontante penge, som DA mener skal skæres ned.

Der er et begreb i psykologien, som hedder overføring. Det betyder at en person ikke vil se sin egen skyld i øjnene, og i stedet overfører den og meget andet på andre, som så kan anklages.

DA-borgen må være så sikret, at der ikke kan komme beskeder udefra og ind, for netop i disse dage svælger* vi i en ros fra et stort, liberalt, engelsk dagblad, The Economist, som mener, at de nordiske lande er et forbillede for alle andre.

Det stemmer ikke godt overens med DA-bandens urimelige og pessimistiske kritik. Men de har også en anden grund til den. Det er ikke de svage, som er pengegriske, men DA-banden, som selv vil beholde flere gratis kontanter for at selvberige* sig, til skade for vores land. Men det skjuler de, ved at overføre tankegangen på dem, som ingen penge har.
se alle indlæg
cookies