Kategori: politisk satire
Dansk ArbejdsgiverTilSigSelvForening
DA er forstokkede forfalskere. De forfalsker undersøgelser efter deres egne interesser.
07-02-2013
Der er tegn på, at DA stikker alle fingre i ørerne og siger højt: " Jeg hører ikke noget."

DA har fået foretaget en undersøgelse, som havde det formål at vise, at den danske kontanthjælp ligger langt over andre landes.

Den undersøgelse kritiseres, ligesom alle de andre undersøgelser, som Da forstokket har forfalsket*. Denne gang går kritikken på, at DA sammenligner den fulde danske kontanthjælp med grundbeløbet f.eks. i den svenske. Men den fulde svenske kontanthjælp indeholder mange tilskud oveni grundbeløbet.

Det vil DA ikke høre tale om: "Naturligvis er det rimeligt. Vi mener, at vi har lavet en sammenligning, der holder fuldt ud," siger underdirektør Erik E. Simonsen.

"Jeg ved ikke, om Dansk Arbejdsgiverforening har udeladt de her ting bevidst eller ikke-bevidst, men de har jo en agenda, der siger, at ydelsen skal ned," siger Kristian Kongshøj, som åbenbart også mener, at DA er forstokkede forfalskere. Kristian Kongshøj, som er ansat ved Aalborg Universitet, er netop nu er ved at skrive en ph.d. om de nordiske landes velfærdsmodeller.

Formålet med DA's sammenligning er også, at de har en agenda, som ofte kommer til udtryk, med at nedvurdere de arbejdsløse. DA mener, at de skal straffes til at gå i arbejde, i stedet for at gå hjemme og dase den af.

Kristian Kongshøj siger: "Regnemodellerne tager ikke hensyn til, at danskere, tyskere og svenskere ikke tænker ens. En del undersøgelser viser, at danskerne i høj grad vil sige ja til et arbejde, selvom det ikke giver økonomisk gevinst. Vi lægger meget identitet i vores arbejde."
se alle indlæg
cookies