Kategori: politisk satire
socialdemokraternes menneskesyn
Socialdemokraterne er besat af arbejdstanken. Med den tryner de alle, også skolerne.
20-02-2013
Socialdemokraterne er besat af arbejdstanken. Mennesket er et arbejdsdyr. Alt skal føre til at danskerne er i arbejde.

Arbejdsideologien* gælder lige fra skolens underste klasser. Kender socialdemokraterne lykken ved at holde fri, lykken ved pauser, lykken ved at lave det unyttige, lykken ved legen og festen, lykken ved at se og opleve verden, både den nære og den fjerne. Skolen bliver til en fabrik hvor det gælder om at arbejde længe hver dag for at få produceret viden, så man kan få et arbejde og gavne konkurrenceevnen.

Det samme gælder for de højere uddannelser. Socialdemokraterne skærer ned på SU-en. De har to begrundelser. Den ene er at de studerende skal smage beskæringerne, når andre svage skal. Den anden grund er at socialdemokraterne vil tvinge de studerende til hurtigt at tage deres eksamen og komme ud og arbejde. Kender disse arbejdsliderlige politikere noget til glæden ved i et studium at have tid til at følge sin nysgerrighed og udforske alt det spændende og modnes til hele mennesker uden at være bekymret for sin økonomi.

Hvis beskæringer er så gode, skulle politikerne bruge dem på sig selv og skære deres egen løn så langt ned, at de ikke kunne leve af det og blev tvunget til hurtigst muligt til at komme ud og få et arbejde og gøre noget til gavn for vores land.

Læs mere om socialdemokraternes menneskesyn.

Læs mere det festlige menneskesyn.
se alle indlæg
cookies