Kategori: politisk satire
børn og socialdemokrater
børn sættes på gaden og er hjemløse
01-03-2013
Da de ikke er sociale længere, skal de kun kaldes demokrater eller dvs da de ikke lytter til befolkningen, må demo også slettes, og de kan kun kaldes kraterne, fordi de efterlader store huller i vores samfund.

I det følgende citat fra DR er en stavefejl, som på en måde giver god mening. Der skulle have stået "nu er den..". Men der står " nu er hun." Under overskriften " Børnene betaler prisen, når familien sættes på gaden " skriver DR: "Der var en pige, der fortalte, at hun havde en fin lyserød prinsesseseng, før familien blev sat ud, men nu er hun kommet hen sådan et sted, hvor kommunen sælger ting" , fortæller Helene Oldrup.

Den ufrivillige stavefejl fortæller noget rigtigt om kraternes opfattelse af børn. De er ikke mennesker, men kan sælges.

Hvis der er hest i oksekød, tager ministeren straks ordet. Hvis et barn bliver sat på gaden og er nærmest hjemløs, er samtlige kratiske ministre tavse.

DR skriver længere nede i et afsnit under overskriften " Sover på må og få." " Børnefamilier der ryger på gaden er et stigende problem." Her skal man ikke se for sig børnefamilier, der går rundt på gaden og ryger." Nej, det er meget værre:" I perioden 2002 til 2009 oplevede omkring 11.555 børn, at de hjemlige rammer blev skiftet ud med en form for nomadetilværelse med overnatninger hos familier og venner."

Og da de hjemlige rammer er forsvundet, er børnene ikke kun nærmest hjemløse. De er virkelig hjemløse.

Det er uacceptabelt i vores land.

Læs også Sat på gaden
se alle indlæg
cookies