Kategori: politisk satire
eksempler på udanskere
der er mange rige nassere, som kunne eksporteres til Schweits
23-03-2013
En anden generationsindvandrer, som taler sådan:" Hej_ven. Hvordan_har_du_det_ven." Meget stakato. Jeg kan godt tale sådan og jeg er sikker på, at han kan tale helt almindeligt dansk. Men han vil ikke. Han føler sig ikke som dansker og har tillagt sig en perker dialekt. Han overtræder danske love, når han kan, og selvfølgelig bliver han straffet. Hvis straffen er hård nok, bliver han udvist af Danmark. (Der er selvfølgelig andre generationsindvandrere som kan lide vores lille land og arbejder benhårdt sammen med os andre)

En tiende generationsdansker, som bor i Nordsjælland og har milliondyr villa og bruger alle de fradrag han kan komme i nærheden af, inklusive boligfradraget*, eller hyrer ulovlige, sorte, polske arbejdere. Han føler sig ikke som dansker, men som sig selv og betaler meget lidt i skat. Han siger om danskerne på et fint sprog:" De duer ikke og jeg føler mig højt hævet over dem." Han har flere konti i Schweits og bor dér de fleste måneder af året. (Der er selvfølgelig andre ærlige rige som kan lide vores lille land og arbejder benhårdt sammen med os andre)

Jeg gider ikke, at den nassende rige skal leve højt på navnet Danmark. Hvis han træder på de danske værdier, som der dog er nogle tilbage af trods den demokratiske regering, mener jeg, at hans danske statsborgerskab skal fratages ham og han skal udvises til Schweits*.

Der er en rig franskmand, som eksporterede sig selv til Rusland og blev russisk statsborger, fordi han ikke ville betale så meget i skat i Frankrig. Hvis rige nassere har arvet hele deres formue og ikke gør noget nyttigt og dansk med den, skal de beskattes med 70 % og de skal ikke have lov til at dovne den af, men skal tvinges til nyttejob på SU-sats, så de rejser til Rusland.

Vi vil gerne have ærlige rige*, som hele tiden sætter deres formue på spil og sætter meget igang. Lad dem tjene hvad de vil, fordi de ikke opfatter deres rigdom som deres egen, men er dygtige til at bruge den til fællesskabets bedste.

Vi vil gerne have ærlige udlændinge, som kan lide vores lille land og som gerne vil være med til at berige det med deres humør og ideer og iver og foretagsomhed.

Vi vil gerne hjælpe så mange mennesker vi kan, når de er blevet mishandlet i deres land. De vil være henrykte for livsvarig SU. Vi giver dem et fristed, hvor de kan komme sig så meget det er muligt.

Hvorfor tror det selvglade Mærsk, at vi ikke kan klare os uden dem. Vi klarer os bedre uden deres slags. Det kan være det bliver hårdt til at begynde med, men hvis vi alle går på SU og hjælper hinanden, får vi glæden ved arbejdet og ved fritiden tilbage. Vi får stoltheden tilbage.

Vi vil have vores værdighed tilbage. Vi er et folk og hører sammen og kan hjælpe hinanden. Vi kan begynde forfra uden de rige nassere. Udanske Bank kan udvises til Irland. Legoland kan placeres uden for Danmarks grænser, hvor de i forvejen eksporterer deres jobs til. Dér kan de føle sig hjemme.
se alle indlæg
cookies