Kategori: politisk satire
vestager
så få som mulig, der får løn, skal komme i de ældres hjem
25-03-2013
Ifølge økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) skal pårørende og frivillige løfte en større opgave, når flere og flere opgaver løses af robotter. "Ensomhed løser man ikke ved, at et menneske støvsuger i stedet for en robot. Det løser man ved, at naboen har tid til at komme ind til en kop kaffe," siger hun.

Det kan give anledning til flere kommentarer. Hvis frivillige er så dygtige, hvorfor skal der så ikke skæres meget ned på antallet af ministre, og frivillige kunne udføre arbejdet. Det skulle så være mænd, da der er altfor mange kolde kvinder i regeringen.

Eller: ved hun, at der er flere kommuner, som har afskaffet støvsugerrobotten, fordi den ikke kommer ud i krogene. Nej, det ved hun ikke, for hun kommer ikke ud i krogene.

Hun ved sikkert, at det er de rige ældre*, som får mest hjælp, for det er regeringens politik at give til de rige.

Hun kunne lære meget af borgmesteren i Hedensted, som siger:" Kulturen her bygger på frivillighed og alle foreningerne. Og det skal kommunen ikke blande sig i." Derfor har kommunen ikke meget på budgettet til kultur. Det er mærkeligt hun ikke fortsatte:" Folk kan købe sig et tv. Det har vi gjort i mit hjem."

Der er kommuner, som har planer om helt at undgå at kommunens folk kommer i de ældres hjem. I stedet skal den ældre via computer chatte med kommunens folk. Hvorfor sætter de ikke overvågningskameraer op, så de hurtigt kan konstatere, at den ældre er gået bort (i overført betydning), da det ellers ikke ville blive opdaget.
se alle indlæg
cookies