Kategori: politisk satire
corydonsk
han taler som arbejdsgiver, men vi har valgt ham til at være politiker
08-04-2013
Han siger:" Vi har en forhandling, hvor der er forskellige interesser på hver sin side af bordet. Den ene side skal selvfølgelig sørge for at få så meget i løn som muligt og så gode vilkår som muligt. Den anden side skal selvfølgelig sørge for, at vi som skatteborgere i Danmark får så meget ud af velfærdskronerne som muligt."

Han tror, at han er arbejdsgiver. Og han er på kontrakt. Han har glemt, at han er politiker, som er valgt. Hvis han er valgt som socialdemokrat, er det den politik han skal føre, som vælgerne har sat ham til. Ellers giver det ikke mening at have demokrati.

Han er valgt til, at han på sin side af bordet sørger for de bedst mulige vilkår for det danske folk, hvad enten de er ansatte eller uansatte. Vi ønsker ikke en beton arbejdsgiver til at styre vores land. Det må forventes, at netop en socialdemokratisk minister tager menneskelige hensyn og sætter mennesker over penge. Lærere er mennesker, ligesom de udfaldne er det. Socialdemokraterne har taget modet og arbejdsglæden fra begge grupper.
se alle indlæg
cookies