Kategori: politisk satire
er det rigtigt
Regeringen mener, at der findes lejligheder til 2.940 kr i månedlig husleje til kontanthjælpsmodtagere
24-04-2013
Regeringen mener, at der findes lejligheder til 2.940 kr i månedlig husleje. Eller de mener, at der ikke findes sådanne lejligheder, og at kontanthjælpsmodtagere må flytte fra de større byer og ud på landet, hvor kommunerne ikke har råd til at give dem kontanter.

Først skærer de ned på SU-en. Så tvinger de mange på kontanthjælp over på SU, så de får mindre. Det er helt klart for ringe. Derfor vil de nu forringe kontanthjælpen, så den bliver mindre end SU-en.

Det er helt klart rigtigt, at det ikke kun er Hedensted, som slipper for kontanthjælpsmodtagere, men også alle de større byer. Der er ingen lejligheder, som koster 3000 kr.

Regeringen opererer i sin reform med, at lejerne har en huslejeudgift på 2.940 kroner. Igen, igen må det undre, hvordan de er kommet frem til så skævt et beløb. Er det deres regnemodeller, som spytter det ud, eller er det deres lille købmands-snusfornuft, som siger, at 2940 lyder bedre end 3000. Er det for at snyde os? Tror de, at vi er dumme? Det bliver helt klart, hvad vi mener, når de ryger ud af folketinget ved næste valg.

se alle indlæg
cookies