Kategori: få luft stykker
læserbrev
første del, hvis der kommer en anden del, af et læserbrev, hvor jeg kommer af med alt det, som har ophobet sig.
24-05-2013
Det hele startede og mit liv tog en ny vending, da min hund fandt et hul under vores hegn, fordi Fakta, der ligger ved siden af os, ikke har vedligeholdt deres skråning ind til os, og begyndte at strejfe, altså hunden, og vi ikke kunne kalde den til os, fordi den ikke havde hundetegn på, mens den gik på vores grund og derfor heller ikke, da den blev set nogle gader fra os, og vedkommende, hjælpsomme person ringede til politiet, som holdt fast i hunden, så den ikke kunne komme, da jeg kaldte, og som gav mig en bøde, altså politiet, på 4000 kr. Dommeren og politianklageren, som begge ikke havde været i nærheden af skråningen og ikke med egne øjne havde konstateret skrǻningens tilstand, mente, at jorden på skråningen skred og at det var så tydeligt, at det var tegn på uagtsomhed fra min side, når jeg ikke straks udbedrede hullet og forhindrede hunden i at strejfe.

Herefter tog jeg mit liv op til revision og det skal man jo jævnligt, ligesom man får foretaget regelmæssige eftersyn på sin bil, og jeg netop var begyndt på et nyt liv uden for arbejdsmarkedet og derfor uden for samfundet i følge de arbejdsivrige politikere og vedholdende negative meningsmålinger, som dømmer personer uden arbejde for dovne og unyttige. Først reviderede jeg ordet " efterløn" og omdøbte det til "førsteløn", dvs gør-for-første-gang-siden-barndommen-lige-hvad-du-har-lyst-til-og-fortæl-din-mening-om-samfundet-løn. Jeg synes ikke der er noget " efter" ved efterløn, snarere en ny start for de heldige, som loven stadig gælder for, og som i et langt liv efter barndommen i førskolealderen og senere i hele efter skole alderen har måttet foretage sig mange unyttige ting pålagt af skolelærere og uagtsomme mellemledere, der med jævne mellemrum fandt på nye ideer for, hvad vi som var underlagt deres myndighed skulle foretage af urimelig og grænseoverskridende øvelser, der kun var beregnet til at knække os som selvstændige personer.

Jeg ser nu, at læserbrevet er blev for langt til at avisen vil bringe det, uden at jeg endnu er nået til sagen, og da slet ikke til sagens kerne, og jeg vil holde en tilladt og betalt pause og overveje situationen. Jeg er nemlig min eneste arbejdsgiver, som tillader så mange tænksomme pauser som mulig, da de giver tid til mange ideer, der ellers ikke ville opstå, og giver mulighed for at ryge en pibe, som dulmer sinder og smagsløgene. Som arbejdsgiver har jeg givet mig selv lov til at ryge alt det jeg vil og hvis samfundet ikke vil tillade, at jeg gør det i mit eget hus og i min egen tid, gør jeg det i vores kælder, hvor ingen kan se mig. Det bliver mit beskyttelsesrum og min mulighed for at overleve samfundets systematiske vanvid.

se alle indlæg
cookies