Kategori: politisk satire
corydons kogebog
Mon Corydon er ved at skifte kurs
28-06-2013
Mon han tænker: I første del af valgperioden tager vi fra mange offentligt ansatte, som ikke har høj løn, og i slutningen tager vi fra de offentligt ansatte, som har altfor høj løn.

Fogh havde en drejebog, hvor der på sidste side (eller måske første side) stod "general" i Nato. Det blev så til sekretær, men han og hans kone har det strålende.

Corydon har måske også en kogebog. Først giver vi til de rige, og den sidste tid inden valget giver vi til de fattige, som ikke husker så godt.

En drejning er ved at ske. Da 17.000 lærere blev lockoutet, kom det frem, at bagmanden, som styrede Corydon, direktør i Moderniseringsstyrelsen (Potiken skulle hellere kalde Corydon for Moderniseringsstyrelsens mand ) ville få en bonus på 250.000 for sine umoralske planer. Han er på resultatløn, som kan give ham en lærerløn oveni hans almindelige løn, hvis han gør noget beskidt, og omvendt hvis han mislykkes, trækkes der ikke en krone i hans million store løn.

Men nu mener Corydon, at det er svært at forklare og forsvare, at mange chefer i det offentlige har en fratrædelsesordning, så de oveni deres i forvejen høje løn får et stort beløb, også selv om de fortsætter i jobbet. Læg mærke til, at Corydon ikke siger, at ordningen er forkert. Den er svær at forklare og forsvare.

Men drejningen er sket. Corydon sagde ikke om alt det forkerte han gjorde mod lærerne, at det var svært at forklare og forsvare, at han kunne få sig selv til det.
se alle indlæg
cookies