Kategori: politisk satire
kontrol af de stærke
Hvorfor er det kun de svage, som bliver kontrolleret
17-07-2013
Omkostninger for at kontrollere og aktivere de ledige, som er de svageste, de mest udsatte og udfaldstruede i vores samfund, er årligt 16 milliarder kroner.

Da denne beskæftigelsesindsats åbenbart ikke duer, kunne den skæres ned med 1 milliard.

Denne ene milliard kunne bruges til at kontrolere de stærke. Det er mangel på fantasi, som gør, at det kun er de svage, som bliver kontrolleret.

I første omgang kunne det dreje sig om alle ansatte direktører og ledere i det private erhvervsliv og banker. Hvert år skulle de op til en prøve, som de skulle bestå, for at fortsætte.

Her er forslag til prøven:

1. medmenneskelighed Det skal konstateres, at lederen i det mindste bliver ked af det, når han stresser ansatte. Han skal have dårlig samvittighed, når han betaler dårlig løn til ansatte, som gør deres job.

2. tillid til andre Prøven skal godtgøre, at lederen ikke tror, at han selv udgør hele firmaet og forstår alting. Han skal have tillid til, at andre tager ansvar og er kompetente, og det gælder lige ned til lærlingen, som fejer gulv.

3. vilje til at acceptere personer, som er totalt anderledes end ham selv. Han skal møde en person, som han ikke kan lide (i første omgang kunne man prøve med en ledig ufaglært), og forklare hvorfor netop den person er uundværlig for hans virksomhed.

4. lyst til at lyve Den må ikke være vokset siden sidste år. Lederens største indsats består i at lyve over for kunder og ansatte, og til sidst lever han i en fantasiverden, hvor han selv er hovedpersonen. Hvis det ligger på 6 ud af en skala på 1 - 10, er han dumpet.

5. Inden for det forgangne år må han kun to gange have talt nedsættende om ledige.

6. omgangskreds Lederen kan få bonuspoint, hvis han kan godtgøre, at han ikke bor en getto, de riges, og kun færdes i klubber af ligesindede, som opfører sig og er klædt som ham

Ledercentret, som skulle foretage prøven og kontrollere lederne, skulle have bemyndigelse til at deaktivere dumpede ledere.

(Jeg har skrevet ham om lederen, fordi der selvfølgelig er få kvinder, som ønsker at være ledere.)

se alle indlæg
cookies