Kategori: politisk satire
Drenge på kommunen leger med elektronik
På Koldingbakken har kommunen sat et prangende elektronisk skilt over for plejehjemmet
17-08-2013
Der er mange oplevelser, når man kører ad Koldingvej mod byen.

Først er der et elektronisk skilt om bustider. En dag vil jeg undersøge, om tiderne på skiltet passer, og om skiltet tør indrømme, når bussen er forsinket, eller om oplysningerne er lige så meningsløse, som næste elektroniske skilt på vejen. Det fortæller normalt, at der er 1200 ledige parkeringspladser i Vejle by. Jeg har aldrig set, at der var 1 ledig, og mon de så vil anbefale, at man kører til Horsens og handler.

Et nyt, meget stort skilt er nu kommet med i skilteskoven og kommune-drengenes leg med elektronik. Det er en stor fladskærm, hvor der vises billeder og tekst om Vejle kommune. Det står på Plejehjemmets grund, sikkert for at de gamle kan følge med i, hvad der sker i Vejle, og undre sig over, at der er råd til nytteløse elektroniske skilte, når plejehjemmet skal spare, for at kommunen kan blive rost af Cepos, den mest ultra-liberale, tankeløse* tænketank i Danmark.

Jeg håber, at der snart er en, som hacker sig ind i skiltets elektronik og låser teksten fast på ordene:" Vi skammer os over drengene på kommunen."

Læs også om mine forudsigelser om Vejle by.

De kommunale drenge, som sikkert er over 50 år gamle, da nogle under 30 aldrig kunne være så kyniske og kommunale, - de kommunale drenge vil om ikke mange år være indsat på plejehjemmet og sidde og undre sig over det fine elektroniske skilt, og hvorfor der ikke er bleer, saftevand og pleje på plejehjemmet.
se alle indlæg
cookies