Kategori: underligt
Puk og øerne
En række tv-udsendelser fra danske øer er slut
17-08-2013
Jeg havde glædet mig til at se og høre Puk, som er utrolig god til at tale med mennesker. Hun har besøgt flere danske øer og tv var med. Jeg undrede mig over, at hun havde så få og så korte samtaler med dem hun mødte, hun, som ellers er en mester i at tale med folk.

Forklaringen fik jeg tilfældigt en dag, hvor jeg så nogle klip om, hvordan tv-udsendelserne blev optaget. Det tog f.eks. lang tid at fotografere, hvordan hun parkerede sin cykel. Det tog tid at diskutere, hvordan hun skulle gøre det, og klippet skulle tages om flere gange. Da Puk og kokken altid cyklede rundt på øerne, kan man regne ud, at det har taget meget af tiden at fotografere dette og der ikke blev så megen tid til samtaler.

Det blev der heller, fordi kokken var meget i fokus. Vi hørte tit, hvor travlt han havde, og vi så også, hvor meget han skulle skynde sig. I udsendelsen, som viste, hvad der skete bag kameraet, fortalte kokken dog, at han kun lavde meget få portioner. Der var en ung kok med, som lavde al maden, men som var så meget i baggrunden, at jeg ikke anede om hans eksistens. Det ville jo også have taget fokus fra den fremragende kok, som vi hele tiden skulle høre om.

Hvad blev der egentlig af øerne?
se alle indlæg
cookies