Kategori: politisk alvor
overførselsindkomster
Er beløbet, som overføres til de svage, større end det, som overføres til de rige.
29-08-2013
En klub af rige* har udtalt deres mening, som i høj grad ligner andre riges* udtalelser, dels at overførselsindkomsterne er for store, og at konkurrenceevnen er for lav.

Med overførselsindkomsterne menes den støtte, som samfundet giver til de svage. De rige taler ikke om størrelsen af det beløb, som overføres fra samfundet til de rige, og som bliver stadig større.

Hvis konkurrenceevnen opfattes bogstaveligt, er der flere kilder udenfor de riges kreds, som mener, at den danske konkurrenceevne har det udmærket*, og at lønninger ikke skal sættes ned.

Hvis begrebet konkurrenceevne drejes, så det ikke handler om økonomi, men om menneskelighed, er der undersøgelser*, som viser, at de rige taber i den konkurrence og slet ikke fortjener de stadig flere penge, som overføres til dem, mens de svage ikke kun menneskeligt men også moralsk er berettiget til de penge, som de modtager.

Det kan ende med, at de rige ikke ønsker at blive integreret i det danske samfund, og at det bliver nødvendigt at gøre noget ved problemet.
se alle indlæg
cookies