Kategori: underligt
Alle elektroniske skilte i Vejle er dækket af plakater
falske freaking news: ny aktion fra gruppen "Nu er bægeret fuldt"
11-10-2013
Vejle kommune har skåret ned på alt* undtagen antallet af elektroniske skilte på vejene.

De to skilte på Horsensvej og på Fredericiavej, som tæller det daglige antal af cyklister, som kører ind i Vejle, er dækket af plakater, hvor der står:" Her skal være det daglige antal af langtidsledige, som fratages alt. Venlig hilsen Nu Er Bægeret Fuldt."

På alle elektroniske busskilte er følgende plakat:" Her skal stå antallet af sager, som venter på behandling på kommunen, og tidspunkt for, hvornår borgeren får svar."

På alle skilte, som fortæller om antallet af ledige parkeringspladser i hele Vejle by, er følgende plakater:" Her vil vi se det antal kroner, som skal til, for at servicen i Vejle kommer på niveau med andre kommuner. Det tal vil være stadig stigende."

På den meget store elektroniske skærm ved Plejehjemmet er følgende plakat:" Her vil vi have to tal. Det ene skal fortælle, hvor mange procent af plejehjemsbeboerne bruger ble, og hvor tit bliver den skiftet, og eventuelt hvornår kommunen ansætter flere frivillige til i stedet at hjælpe borgerne på toilettet. Det andet tal skal fortælle, hvor mange daglige trafikuheld, som sker på Koldingbakken på grund af denne dominerende elektroniske skærm."

Læs mere om dette skilt.

Dette skilt er trafikmæssigt meget farligt. Skærmen skifter ofte billede, og når intetanende bilister kører forbi, kan de blive så chokeret, at de kan komme til at dreje skarpt til højre og køre ned at græsskråningen mod Plejehjemmet, hvor intetanende ældre medborgere sidder med ble i kørestole, som er låst, så de ikke kan flygte, hvis de pludselig opdager en hurtig bil på græs.

Skiltet er også farligt for de bilister, som udfører passiv protest og lukker øjnene flere hundrede meter før og efter skiltet.

I perioden med de store nedskæringer i Vejle er der opstået en ny rigsmandsghetto i Bredballe, som skal gøres mere attraktiv. Måske er der en sammenhæng.

Sidste nye: i dette øjeblik er det opdaget, at det rustne* skur i den nye park til 17 millioner er overmalet med en lysende rød farve og som signatur står der "Nu er bægeret fuldt: vi kan ikke klare mere rustent jern. "
se alle indlæg
cookies