Kategori: underligt
Flere lande har måtte afgive deres topplacering på konkurrencelisten
falske freaking news: ny undersøgelse vender op og ned på alt
13-10-2013
En ny undersøgelse har taget udgangspunkt i WEF's rapport om 148 landes konkurrenceevne. Den nye undersøgelse tilføjer nye parametre og er kommet til et overraskende resultat.

USA falder fra førstepladsen til nr. 150 og det er uden for listen. Det er ensbetydende med, at de er diskvalificeret i at deltage i fortsat konkurrence, da de har brugt urene metoder for at opnå deres førsteplads.

De almindelige borgeres nuværende indkomster i USA har på det sidste vist sig at være den samme som den var i 1988 og fattigdommen er forøget lige siden 1973. USA's fine eller ufine konkurrenceevne er opnået på bekostning af den almindelige befolkning, som har mistet den amerikanske drøm* og motivationen til arbejde.

Lige så dårligt går det i Tyskland*, som også er blevet diskvalificeret. Her er der mange, som arbejder og alligevel tjener så lidt*, at de samtidig er nødt til at modtage kontanthjælp.

Værst ser det ud i Qatar, som i WEF's rapport ligger to pladser foran Danmark. Qatar har nu fået så mange strafpoint, at de ikke engang opnår en plads uden for listen. Det har vist sig, at de har opnået deres 13. plads i WEF's analyse ved at holde slaver, som jævnligt bliver slået ihjel*.

I øvrigt har Danmark også været nødt til at rykke 5 pladser ned, da den danske konkurrenceevne er opnået ved at forringe de sociale forhold til Danmark.
se alle indlæg
cookies