Kategori: underligt
Kims og Daloon boykottes af forbrugerne
freaking fake news
06-02-2014
Den nye forbrugerorganisation " De Forenede Danske Forbrugere" (DFDF) har nu så mange medlemmer, at organisationen vil sætte sine første nålestik ind mod firmaer, som producerer dyre og dårlige varer.

Kims er valgt, fordi denne virksomhed er en af de største chipsfabrikanter, men Kims produkter er dobbelt så dyre som konkurrenternes. Chips kan ikke fremstilles meget forskelligt. Det er kartofler og krydderier. Da Kims har så stor produktion, skal deres varer være billigere end de andre producenters. Når Kims groteske fortjeneste er skåret ned, og prisen er blevet rimelig, vil forbrugerne igen købe deres varer.

Daloon er valgt, fordi det er lykkedes dette firma at få en meget høj pris for et meget dårligt produkt. Det er en gåde, hvordan de er i stand til at ødelægge så simple ingredienser, hvidkål og hakket kød.

DFDF har foretaget en meningsmåling, som de også vil udføre ved andre varer. De har med skjult kamera udspurgt de ansatte på Daloon om deres forårsruller. Ved indviklede elektroniske beregninger ud fra de ansattes ansigtsudtryk på de skjulte optagelser er DFDF nået til følgende opsigtsvækkende resultat: 63, 5 % af de ansatte viser stor væmmelse, bare ordet forårsrulle bliver nævnt, og det har været nødvendigt at ansætte polakker til at prøvesmage rullerne.

Også med hensyn til Daloon gælder, at Daloon har for stor fortjeneste i forhold til omkostningerne. Først når prisen bliver halveret, vil DFDF ophæve boykotten.

se alle indlæg
cookies