Kategori: underligt
DFDF går ind i uddannelsespolitik.
Freaking false news.
04-03-2014
DFDF går ind i uddannelsespolitik. Organisationen 'De forenede danske forbrugere' har på grund af den store medlemstilgang fået større slagkraft og mener, at vi som forbrugere for ofte støder på højt uddannede, som har glemt, hvad det vil sige at være menneske.

Den politiske ordfører for DFDF udtaler:" Vi forbrugere kræver en menneskelig holdning hos alle højtuddannede, hvad enten de er læger, sagførere eller embedsmænd. Det kan vi ikke få med det nuværende uddannelsessystem, som med ekstreme krav, kontroller og stopprøver uddanner de unge til at blive umenneskelige og falske mod sig selv og andre. Det ser vi klart hos de ledende i vores land, som står bag vores nuværende uddannelsessystem, som de selv er et produkt af og derfor er blevet så falske, at de hverken kender sig selv eller os, som de kalder danskerne. "

DFDF kræver, at adgangsbegrænsningen til de højere uddannelser ændres totalt. Alle unge med karakter over ni kan ikke få en videregående uddannelse i første omgang. De skal først på dagpenge i to år, og der skal være streng kontrol med, at de i dagpengeperioden kun foretager sig, hvad de har lyst til.

Det er den sidste mulighed for, at de igen kan blive hele mennesker og finde legebarnet i sig selv.

Efter at have overstået helingsprocessen vil eliten blandt de unge kunne få merit, som bringer deres karakterer ned under ni, og de kan i al ydmyghed tage deres uddannelse og blive læger, sagførere og embedsmænd, som vi kan leve med, og som kan leve med os.

se alle indlæg
cookies