Kategori: underligt
Ny aktion.
Breaking false news.
24-03-2014
De Forenede Danske Forbrugere (DFDF, som ikke må forveksles med FDF) vil nu anvende mafiametoder. De forsvarer sig med, at jobcentre over hele landet i mange år har benyttet sig af lyssky metoder over for de ledige.

DFDF anser det for rimeligt at anvende samme slags metoder over for politimestre og borgmestre. Efter at det er kommet frem, at en bilist skal betale en fartbøde, fordi en anden bilist har kopieret hendes nummerplade og kørt for hurtigt, har DFDF besluttet at kopiere alle politimestres og borgmestres nummerplader og klæbe dem på samme antal biler. I næste uge vil kampagnen løbe af stablen. Hver dag vil DFDF opspore alle fartkontroller i hele landet og lade de falske nummerplader kører forbi kontrollerne i meget høj fart. Måske vil nogle politimestre miste deres kørekort.

På den ene side har kampagnen en uønsket virkning. Der vil opstå så mange fartbøder i alle landets politikredse, at hver eneste politimester opnår point nok til at få sin årlige bonus på 70.000 kr. På den anden side vil beløbet for deres fartbøder langt overstige deres bonus. Da kommunernes og jobcentrenes lyssky ulovligheder har fundet sted i mange år, vil DFDF udføre ekstra sanktioner mod landets borgmestre. I alle de kommuner, hvor borgere anonymt kan angive hinanden for skattesnyd, vil DFDF angive borgmesteren.

Det er almindelig kendt, at SKAT bruger disse anmeldelser uden videre efterforskning. Den ekstra milliard, som derfor vil tilflyde statskassen, foreslår DFDF skal flyde tilbage til de ledige.

se alle indlæg
cookies