Kategori: politisk alvor
Vi har gode grunde til at være uenige med politikerne.
Spredte betragtninger om folkeafstemingen, som handlede om EU.
07-12-2015
Radio24syv arbejdede sammen med lytterne i en kampagne op til folkeafstemningen. Mediemæssigt må det kaldes enestående og fremragende, og andre medier må være fyldt med misundelse. Kirsten Birgit er fiktion og satire, men ingen undtagen Radio24syv ved, hvilke af de mange kommentarer på politikernes facebooksider, som er fra Troldehæren. Måske er de mest lødige, sobre og velargumenterede indlæg fra Troldehæren. I andre medier blev kampagnen nedgjort som ren satire. Jeg forstår ikke, at danskere, som inspireres af en radiostation, skal nedgøres.

Vi har gode grunde til, at vi kan lide vores land. Vi har bl.a. en datalovning, som er langt bedre end de andre europæiske landes, og som EU desværre ikke vil tage ved lære af, men det skal da ikke bevirke, at vi forringer vores. Vi har demokratisk kontrol med det danske politi. Samme kontrol ønsker EU ikke skal være med hensyn til Europol. Måske er vi foran andre europæiske lande på mange områder.

Jeg savner ægte argumentation fra begjstrede eu-tilhængere. Skal EU være stort, for at EU's stemme kan tælle på linie med USA's og Kinas. Er en af begrundelserne at EU er til gavn for handlen og virksomhederne i Europa. Og opnås dette ved at i høj grad at lukke Europas grænser for andre landes varer, f. eks. afrikanske, eller at presse priserne på disse landes varer. Det er jeg ikke begejstret for.

se alle indlæg
cookies