Kategori: mine bedste
AgerboSpotify
27-02-2019

Med agerboSpot kan du:

Se navne på albums og deres artister og åbne albums til afspilning i browser.
Gemme karakter og kommentar til et album.
Mange søgemuligheder: f.eks.
'mozart Berliner Philharmoniker' viser 301 albums
'mozart piano concerto no.12' viser 58 albums


Jeg har søgt i Spotify med f.eks. 'beethoven concerto' og hentet navne og links på albums. Du kan skrive til mig, hvis du vil have andre søgninger. ( mogensagerbo@gmail.com) Indtil videre har jeg kun søgt til klassisk musik. I denne version er der 16.000 albums.

Forudsætninger for at køre agerboSpot: windows computer med java installeret og abonnement på Spotify.

Download agerbospot her og eventuelt installer java.

Når du dobbeltklikker på jar filen, som er i din download mappe ( eller højreklikker og vælger åbn), åbnes programmet.

Brug af programmet.

Først vælger du, hvilke albums du til se:

Tryk knap 'Søg fast' eller F5 viserMed musen trykker du med venstre musetab på en linie, så markøren blinker dér ( tryk ikke på genrenavne, som er helt ude ved margin i vinduet). Og du trykker escape og albums vises

Eller søg albums med tryk på knap 'Søg frit' eller Ctrl og a (hold Ctrl nede og tryk a) : Hvis der søges på et musikstykke f.eks. 'mozart violin conterto no.4' vises 46 albums. Det er meget anvendeligt, hvis du har lyst til at sammenligne udførelsen af et musikstykke. Den mulighed findes ikke i Spotify webplayer.Med 'mozart piano concerto' ser du 1563 albums(På dette billede ser du, at jeg har hørt flere af disse albums. Tal i kommentar kan bruges til skrive hvis et album er bedre end et andet. I dit program er der ingen af mine datoer eller kommentarer)

Du trykker på en linie og når du taster Enter åbnes en tab i din browser med albummet (du skal ikke have mere end to tabs åbne med Spotify, da Spotify ikke tillader mange tabs) Med Enter sættes også dato i rækken, så du kan se, hvornår du har hørt det album.

Med tryk på kolonnens navn øverst bliver rækkerne sorteret. Og med Ctrl+3: albums sorteres efter den karakter du har givet dem.

Tryk på knap 'Vis mine' eller Ctrl og m: alle de albums vises, hvor du har sat over 5 i karakter.( jeg trykkede Ctrl og m og derefter Ctrl+3)

Dobbelt klik på felt i en række på felterne dato eller kommentar eller karakt for at skrive dér Og når du har skrevet, tryk Tab eller tryk på et andet felt og det, som du har skrevet bliver gemt.

Tryk på knap 'Help' eller F1 viser hele rækken i et vindue (tryk først på rækken, så den bliver blå). Let at læse en række, hvor du har skrevet meget i kommentar (i det vindue kan du ikke skrive. Det gemmes ikke i rækken)

Tryk på knap 'Help' eller F11 ser du help og i det vindue kan du skrive, hvis der er noget du vil huske, og det gemmes.

Du lukker programmet ved at trykke på knappen 'Exit' eller på krydset øverst til højre eller Alt og F4.

Skriv til mig hvad du synes om agerbospot ( mogensagerbo@gmail.com).
Hvis du ønsker nye versioner af agerbospot med forbedringer, som du måske foreslår, send en mail til mig ( mogensagerbo@gmail.com)

God fornøjelse.
se alle indlæg
cookies