Her er link til download af agerboSpotify til windows
Der åbnes en download boks, hvor du skal trykke gem.
Hvis din browser siger, at jar filen er farlig: Min java jar fil kan ikke skade din computer. Når jeg downloader filer som i navnet har '.exe', er jeg derimod meget forsigtig. Den må kun køres, hvis afsenderen er troværdig.

Du finder den downloadede jar fil i din download mappe (overførsler).
Du højreklikker på jar filen: hvis der står 'åben med' øverst, betyder det at du ikke har Java installeret som er forudsætningen for at køre java programmer. Her til at installere Java.

Når du har installeret Java og du højreklikker på jar filen, vil du se, at der øverst står 'åbn'.
Efter tryk derpå kører agerboSpotify.

Du vil se, at en ny mappe er dannet 'agerboSpotifyData'.

Du kan teste agerboSpotify mens den ligger i download mappen (overførsler), men jeg råder til at du efter kort tid flytter jar filen til en mappe, som du selv skaber i f.eks. dokumenter ( skriv til mogensagerbo@gmail.com hvis du vil have flere anvisninger om det).
Du kan selv bestemme navnet på den nye mappe. Jeg har kaldt min 'myAgerboSpotify'.
Du højreklikker på jar filen i download mappen og vælger kopier/copy og du går til din nyskabte mappe og højreklikker og vælger indsæt. Den jar fil skal du nu og for eftertiden køre. Du kan skabe en genvej på skrivebordet: højreklik på jar filen og vælg opret genvej og vælg skrivebord.

Hvis du havde skrevet meget i agerboSpotify mens den lå i download mappen og gerne vil have det med i din nye mappe, kan du trykke på mappen 'agerboSpotifyData' og kopiere den og indsætte den i din nye mappe, hvor du har lagt jar filen. Hvis der allerede er en 'agerboSpotifyData' i din nye mappe, skal du vælge overskriv efter indsæt.

Hvis du ønsker agerboSpotify til linux eller mac, så skriv til mig mogensagerbo@gmail.com.

God fornøjelse.Agerbos side