På DI's hjemmeside hedder det:


Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) og Dansk Industri (DI) afholdt i fællesskab konferencen ”Driving Techonology” med oplæg fra en af SU-grundlæggerne, mens Google afholdt ”Digital Frontrunners” med fire talere fra SU [Singularity University]. SIRI-kommissionen med Ida Auken (R) i spidsen er kraftigt inspireret af SU, og senest har Singularity Universitys grundlægger og nuværende CEO Rob Nail holdt oplæg på det første møde i regeringens nye Disruptionråd. Store danske virksomheder og organisationer har haft deres øverste ledere på SU’s Executive Program. Danske Bank har også haft en hel del af ledelsen afsted til Californien, og den globale leder af bankens Private Wealth Management, Marlene Nørgaard, fortæller, at hun via sit ophold på SU nu er med til at få alle Danske Banks 19.000 ansatte til at tænke nyt og forberede sig på en fremtid, der allerede er ankommet. Egmonts koncernledelse og øvrige ledende medarbejdere har også igennem en årrække beskæftiget sig indgående med disruption. I januar holdt SU’s tidligere vicepræsident David Roberts et oplæg for 70 af koncernens direktører og nøglemedarbejdere.
kilde

Det er bemærkelsesværdigt, at DI har talt med den kritiske professor Jan Damsgaard fra Copenhagen Business School (CBS)

Singularity University er en meget dygtig konsulentvirksomhed med nærmest religiøse tendenser. Når folk kommer hjem fra Californien, har de set lyset, siger han.

Og en af stifterne i SingularityU udtaler:

Vi er lidt som iværksætterne. Vi er passionerede og vil gøre en forskel – meget udansk, det ved jeg godt. Men vi brænder faktisk så meget for sagen, at vi er villige til at arbejde gratis, som vi gør med salonerne i SingularityU Copenhagen Chapter. Tænk, hvis de danske universitetsstuderende var lige så begejstrede for deres uddannelse, som SU-alumni er. ( min kommentar: sig mig, ligner det scientologi tilhængere)

Agerbos Side